BIKESHOW2019-09-05T23:23:36+00:00

Detalii BIKESHOW

Slow Bike
Un atelier pentru ¨pasionații de viteză”. Ultimul care traversează linia de sosire câstigă.

Reborn Sprints
Un atelier care evaluează cât de repede poți da la pedale pe o bicicletă fixă. Totul se contorizează pe un panou digital având întotdeauna un concurent perseverent lângă tine.

Speed Race
Dacă îți place să îți depășești limitele atunci acesta este atelierul potrivit pentru tine. Un traseu cu obstacole gata să fie depășite de către cei mai îndrăzneți cicliști.

Atelier Siguranța Biciclistului
Începe școala iar tinerii vor lua cu asalt străzile spre unitățile de învățământ. Mulți dintre ei vor face acest lucru pe bicicleta lor favorită. Acest atelier îi va învăța multe lucruri care îi poate proteja în situații periculoase atunci când merg pe bicicletă.

Show Acrobație pe bicicletă
Gabi Orban are trei recorduri mondiale, omologate de Guinness World Records și patru titluri naționale la mountain bike trial. El va face show în fiecare locație în care vom ajunge.

Concurs copii
În Cluj, Târgoviște și București vom desfășura concursuri pentru copii iar mai multe detalii găsiți pe pagina destinată acestora – https://turulromaniei.com/regulament-cursa-copiilor/

FOOD COURT
După o cursă de zeci de kilometrii fiecare ciclist merită o porție bună de mâncare. Nivelul de energie consumat trebuie recuperat imediat avand in vedere desfasurarea cursei pe durata a 5 zile. Astfel si publicul va avea acces la meniurile ciclistilor.

BAR
Hidratarea este foarte importantă pentru cicliști. Aceștia beau în cadrul unei curse între 1 și 1,5 litri pe oră. În cadrul evenimentelor va exista un bar de hidratare și pentru spectatorii care încurajează sportivii profesioniști.

DJ
Calitate unui eveniment de ciclism ține foarte mult de muzica ce întreține atmosfera la linia de sosire. Fiecare detaliu stă în mâinile și abilitățile unui om iar in cadrul evenimentelor Turului României veți avea parte de un show total din partea unui DJ profesionist.

Fotonomat
Fotonomatul este o variantă modernă a unei cabine foto, doar că nu are pereți, ci este deschisă; astfel distracția este la vedere și invită în mod natural publicul să participe. Fotonomat vine la pachet cu o generoasă recuzită amuzantă pentru invitați și un fundal potrivit cu evenimentul.

sponsori și parteneri

Parteneri principali

Powered by

Sponsori Tricouri Oficiale

Sponsori Turul Romaniei 2019

Sub egida