Termeni şi condiţii2019-09-03T07:00:15+00:00

Termeni şi condiţii

Site-ul www.turulromaniei.com, numit in continuare WWW.TURULROMANIEI.COM, este proprietatea Federației Române de Ciclism.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Federația Română de Ciclism isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.
Federatia Română de Ciclism garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul TurulRomaniei.com cu scop informativ, prezentând noutăți, știri, liste de participanți și informații legate de competiția de ciclism si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Federației Române de Ciclism, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre TurulRomaniei.com este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Federatia Romana de Ciclism sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al Federatiei Romane de Ciclism asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului TURULROMANIEI.COM – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Federatiei Romane de Ciclism si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Federatiei Romane de Ciclism a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului TurulRomaniei.com numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail office@turulromaniei.com sau sa sunati la numarul de telefon 031 33 33 650.

2. Comentariile utilizatorilor pe site-ul TURULROMANIEI.COM

Utilizatorii care acceseaza site-ul TURULROMANIEI.COM pot posta comentarii la articolele apărute, echipele de ciclism și galeria de imagini, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. TURULROMANIEI.COM isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Federatia Română de Ciclism nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

3. Calitatea serviciilor de hosting

Site-ul TURULROMANIEI.COM este gazduit pe un server intern. Federatia Romana de Ciclism nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. Federatia Romana de Ciclism nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului TURULROMANIEI.COM.

4. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului TURULROMANIEI.COM este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Federatia Romana de Ciclism detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

5. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de informațiile, imaginile și notificările prezentate pe site-ul TURULROMANIEI.COM, care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator

6. Date de identificare firma

Federația Română de Ciclism
Str. Vasile Conta, nr. 16, Sector 2, Bucuresti
CIF 4193001
Cont RO97RNCB0285153403830001