Un olandez îmbracă tricoul galben după prima etapă din Turul României!

Ciclistul olandez Ivar Slik, de la echipa Monkey Town, s-a impus în prima etapă a Turului României! Traseul de 168 de km între Cluj-Napoca și Sighișoara a fost ușor valonat, ceea ce a permis cicliștilor să forțeze mai multe evadări, toate anihiliate pe când plutonul se apropia de Sighișoara. Toțuși, în ultima jumătate de oră, nr. 144 de la Monkey Town – A Block CT, Alex Molenar, a atacat, reușind să pună distanță față de pluton. La scurt timp i s-a alăturat Ivan Slik, care a trecut primul linia de sosire în Piața Octavian Goga din Sighișoara. Al treilea ciclist care a trecut linia de finiș a fost Eduard Grosu, de la Echipa Națională a României.

100 de cicliști au luat startul în această primă etapă. Doi dintre cicliștii înscriși în competiție nu s-au prezentat la start și alți cinci au abandonat pe parcurs. Echipa României a pierdut doi cicliști – Ionuț Andrei-ANDREI și Marius-Cristian Petrache.

În acest moment, tricourile distinctive sunt purtate de următorii cicliști:

Tricoul Galben Sponsor Danone Romania – Ivar Slik (Monkey Town – A Block CT)

Tricoul Roșu Sponsor CoccolinoRomania – Jonathan Milan (Cycling Team Friuli)

Tricoul Verde Sponsor Gatorade Romania – Adriaan Janssen (Monkey Town – A Block CT)

Tricoul Alb Sponsor Persil România – Alex Molenaar (Monkey Town – A Block CT)

Tricoul Albastru Sponsor Auchan – Eduard-Michael Grosu (Echipa națională a României)

A doua etapă a Turului (joi, 12 septembrie) are 176 de km, se desfășoară între Brașov și Focșani. Startul festiv se va da la ora 11.45, de la Auchan Coressi Shopping Resort, după care plutonul se va îndrepta spre Sfântu Gheorghe, pe strada Harmanului. Așteptăm cât mai mulți Brașoveni la start, încă de la ora 11.00, pentru festivitatea de prezentare a echipelor.

Sosirea va avea loc pe Bulevardul Unirii din Focșani, în jurul orelor 16.00-17.00, când sperăm ca ciliștii să fie întâmpinați de cât mai mulți spectatori.

2019-09-12T13:28:14+00:00September 11th, 2019|Stiri|

About the Author:

Leave A Comment